Omat nimilaput :) - My own name labels

Olo oli kuin jouluna, kun kävin postissa noutamassa 3exteristä tilaamani nimilaput. Ihan hetken mielijohteesta tilasin blogini nimellä nämä laput, joita ajattelin ompeluksiin ja käsitöihin sitten laittaa. Pitihän niitä sitten kokeilla ompeluksiinkin. Tein lapsille paitoja. Kaavat ovat Suuri Käsityö -lehdestä (isompi paita SK 3/2012, pienempi toisesta lehdestä, jota en nyt löytänyt) mutta jostain syystä mielestäni lehden kaavoitukset ovat aika reilun kokoisia, joten kokoa pienemmät kuin kaupan paidoissa on näissä käytössä.  Tein ensin lehden ohjeen mukaan pääntien kääntämällä mutta kaula-aukosta tuli liian suuri. Niinpä laitoin siihen resorin vanhasta topista, mutta neulanjäljet jäivät tähän vielä näkyviin...Saumurini jälki ei ole aina ihan paras mahdollinen, johtuu varmaan siitä, etten ole kovin kokenut ompelija enkä osaa säädellä asetuksia vielä tarkasti. No, harjoittelemalla varmaan löytyy oikeanlainen tikki vielä joskus.


Käyttöön nämä paidat joka tapauksessa tulivat!

In English:


I felt like Christmas when I got these name labels I ordered from 3exter, just for fun. Of course I had to try them immediately so I made some long-sleeved t-shirts for the kids. 

2 comments

  1. Niin on, itsekin otin muista mallia! Ja näitähän voi hyödyntää miten kukakin kokee tarpeellisena, esim. tilata lapsille päiväkotiin omalla nimellä lappuja vaatteisiin jne. :)

    ReplyDelete